Hé Hallo, welkom op onze website

Leuk dat je hier bent aangekomen en welkom op ons blog en vlog. Hier plaatsen we elke week youtube filmpjes en verhalen over onze belevenissen tijdens onze reis door Europa.

José , Boris en Rob

Wil je weten wie wij zijn kijk dan even hier. Wij zijn in augustus 2021 in onze camper gaan wonen. De bedoeling was voor één jaar, maar het bevalt ons zo goed, dat we hebben besloten om nog even door te reizen. Het plan is nu om tot maart 2023 nog meer van Europa te zien.

Die camper, een Adria Coral Plus 670 DL, hebben we besteld in de herfstvakantie van 2020. Op 20 juni 2021 was er echter nog geen camper in beeld. Het lijkt erop dat het september of nog later gaat worden. (inmiddels december 2022)

Toch gaan we echt in onze camper wonen, we hebben in juli 2021 goede afspraken met onze dealer gemaakt en kochten een Adria Coral Plus 670 SL i.p.v. DL, inclusief de door ons gewenste aanpassingen. Eigenlijk een super afspraak !! Uiteindelijk ruilen we de camper weer om voor de gewenste DL. Onze dealer is van van Baaren caravans + campers.

Een kort en niet zo goed filmpje over onze (tijdelijke) camper staat hier.

We gebruiken diverse social media. Schrijven doen we hier, op dit blog. Filmpjes staan op Youtube en daarnaast zijn we ook op Twitter en Facebook en Instagram actief. Via onderstaande logo’s, die staan onder elk bericht, kom je op de juiste plek. Via Polarsteps kun je onze route volgen.

de laatste video staat hier

Je ziet het goed we zijn actief op Facebook, Instagram, Twitter, Youtube en Polarsteps. Klik op de logo’s en je komt uit op de juiste plek. Het link symbool (de laatste in het rijtje) gaat Polarsteps, we hebben nog geen Polarsteps icoontje namelijk.

Dit bericht staat boven aan. Maar direct hieronder staan de meest recente boodschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.