Hé Hallo

Leuk dat je hier bent aangekomen en welkom op ons blog. Hier plaatsen we elke week wat berichtjes over onze belevenissen tijdens onze reis door Europa.

José , Boris en Rob

Wil je weten wie wij zijn kijk dan even hier. We zijn op 1 augustus 2021 voor minimaal een jaar in onze camper wonen. Dat is onze keus geweest, we zijn namelijk allebei met pensioen en hebben bedacht dat we minstens een jaar door Europa willen trekken met een camper.

Die camper, een Adria Coral Plus 670 DL, hebben we besteld in de herfstvakantie van 2020. Op 20 juni 2021 is er echter nog geen camper in beeld. Het lijkt erop dat het september of nog later gaat worden. (inmiddels januari 2022)

Toch gaan we echt in onze camper wonen, we maken in juli goede afspraken met onze dealer en kopen een Adria Coral Plus 670 SL i.p.v. DL, inclusief de door ons gewenste aanpassingen. Eigenlijk een super afspraak !! Uiteindelijk ruilen we de camper weer om voor de gewenste DL. Onze dealer is van van Baaren caravans + campers.

Een kort en niet zo goed filmpje over onze (tijdelijke) camper staat hier.

We gebruiken diverse social media. Schrijven doen we hier, op dit blog. Filmpjes staan op Youtube en daarnaast zijn we ook op Twitter en Facebook en Instagram actief. Via onderstaande logo’s, die staan onder elk bericht, kom je op de juiste plek. Inmiddels hebben we ook Polarsteps via link symbool omarmt.

de laatste video staat hier

Je ziet het goed we zijn actief op Facebook, Instagram, Twitter en Youtube. Klik op de logo’s en je komt uit op de juiste plek. Sinds december houden we onze route bij op Polarsteps. Daar leidt link symbool (de laatste in het rijtje) naar toe, we hebben nog geen Polarsteps icoontje namelijk.

Dit bericht staat boven aan. Maar direct hieronder staan de meest recente boodschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *