Over ons

Na jaren lekker gewerkt te hebben, zijn we nu toe aan ons pensioen. We zijn José en Rob aangevuld met Boris, onze hond.

Toen we elkaar 35 jaar geleden leerden kennen zijn we eerst 6 weken met een VW busje door Turkije getrokken en hebben we elkaar niet meer losgelaten. Eerst samen reizen maken, daarna met onze kinderen, die goed besmet zijn en er ook graag op uit gaan. Later weer met zijn tweeën, met de tent, caravan en rugzak, op zoek naar fijne plekken in en buiten Europa.

Toen kwam ons pensioen in zicht en begon het te kriebelen. Een camper!? Eerst maar eens één gehuurd want we wisten niet of dat wel bij ons paste. Binnen een week waren we verkocht. De camper kwam er, ons huis verhuurd aan onze dochter met een vriendin en inmiddels hebben we 10 maanden gereisd en wat hebben we genoten!

We zijn in Nederland begonnen, daarna Frankrijk, Spanje, Portugal, met de boot naar Italië, vervolgens met de boot naar Griekenland, Albanië, Montenegro, Kroatië, Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland en terug naar Nederland. In Juni 2022 zijn we even op eigen bodem om familie en vrienden te zien en om één en ander te regelen. Eind Juli gaan we weer verder! Het plan is om naar Schotland, Wales en Zuid Engeland te gaan. Als het weer in de herfst minder wordt, hopen we een overtocht naar Frankrijk of Spanje te boeken en dan naar Spanje en Portugal af te reizen.

José, Boris en Rob

Dit is ons logo. We zijn op pad, een reis door Europa

de laatste video staat hier

Je ziet het goed we zijn actief op Facebook, Instagram, Twitter, Youtube en Polarsteps. Klik op de logo’s en je komt uit op de juiste plek. Het link symbool (de laatste in het rijtje) gaat Polarsteps, we hebben nog geen Polarsteps icoontje.