Zeeland

september 

We wilden op de bonnefooi naar Zeeland. We kijken natuurlijk wel even waar we naar welke plaatsen we willen. Zoekend op Campercontact ,   komen we tot de conclusie dat er heeel veeel vol zit. Domburg, Zoutelande en omgeving kunnen we vergeten. We komen terecht in Biervliet op een kleine leuke camping. Er is niets in de omgeving, alleen akkerland en boerderijen, maar dat geeft niet. Het is mooi weer en we genieten ervan. 

We fietsen naar Breskens en Cadzand, op het strand wandelen, lunchen bij een strandtent en weer terug. Heerlijk hoor. Na een paar dagen vertrekken we alsnog richting Domburg.

Op een kleine camping , Shalom, dichtbij Domburg, vinden we een mooi plekje. Door de bossen van een oud landgoed, lopen we in 10 minuten naar het strand. Nog een dagje fietsen naar Zoutelande en Westkapelle en nog steeds prachtig weer. Overdag in de korte broek en genieten van strand, zee en zon. ‘S morgens en ‘s avonds is het fris en vochtig, maar dat is niet erg. De camper is behaaglijk. We horen andere kampeerders klagen over koude nachten maar daar hebben wij geen last van.

Op de terugweg naar Noord Holland even een stop op de Brouwersdam. Die hebben we al bij een aantal camperaars voorbij zien komen, dus ook maar een blik werpen nu we hier toch zijn. Het uitzicht, strand en zonnetje zijn prima. Maar we zitten aan een plak asfalt waar best gereden wordt, dus steeds het geraas van auto’s kan ons niet zo bekoren. We ontbijten er naast de camper en gaan nog even even lekker met Boris het strand op.

Dan naar Hoorn, Alkmaar en uiteindelijk Camperduin. Toch weer een lange dag en dat moeten we eigenlijk niet doen, we worden er alle drie beetje mopperig van.

De komende week veel afspraken, om een aantal vrienden gedag te zeggen. Na volgende week willen we richting Frankrijk .

Een filmpje over deze belevenissen staat hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *