Gedag zeggen

We hebben de weken na Zeeland vooral gebruikt om vrienden gedag te zeggen en het etentje voor de verjaardag van Rob zijn moeder voor te bereiden. Heerlijk om al deze mensen nog even te zien, sommige van hen al voor de coronatijd voor het laatst gezien. Dus heerlijk! Het kost ook veel energie, maar dat hebben we er graag voor over. Want we worden bij anderen thuis warm en met veel liefde ontvangen en doen ook nog even her en der een was. Anderen komen op visite in de camper, vooral rustig blijven zitten, 2 uur later afscheid nemen en nog niet uitgepraat zijn.

Wij zien vrienden en Boris maakt kennis met Sterre
Sterre en Boris maken kennis.

Dan is het 2 oktober geworden, we zijn klaar voor een maand Frankrijk.
Wat we gaan doen? De zon opzoeken!

We zoeken de zon, maar ook in Frankrijk is de herfst begonnen.

Een filmpje over deze week staat hier

de laatste video staat hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *